Telefon: ​24 43 77 89

- ALT MURERARBEJDE UDFØRES -​

Totalentreprise med det gode overblik​

​Har du brug for en virksomhed til at varetage en totalentreprise på Langeland eller i Svendborg, står vi gerne for det samlede projekt, så du ikke skal tænke på noget som helst. Vi står gerne for totalentreprisen i forbindelse med nybygning, ombygning eller måske renovering, og vi bevarer det gode overblik, da vi som entreprenør har stået for mange projekter i årenes løb.

Hos Murermester Jakob Bech ApS har vi erfaring inden for totalentrepriser. Vi varetager kontakten med de involverede faggrupper og leder koordineringen af dit projekt. Vi har fast samarbejde med tømrere, elektrikere og blikkenslagere, VVS og andre parter inden for byggeri, der lige som os sætter en ære i at udføre et solidt stykke kvalitetsarbejde.

Professionel totalentreprise til en konkurrencedygtig pris

Som professionel totalentreprenør er det vores fornemmeste opgave at bevare overblikket over projektet. 

Om der er tale om facaderenovering, fugning, tilbygninger eller montering af tegltag er underordnet. Du får altid en fast kontaktperson, når det gælder hovedentreprise, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Hos Murermester Jakob Bech ApS lægger vi vægt på, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning. 

Søger du en professionel entreprise til eksempelvis renovering eller restaurering, kan du kontakte os og få en billig entreprise, men uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten af håndværket.

Få et tilbud på din hovedentreprise

Hvis du vil høre mere om totalentreprise, og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon 24 43 77 89. Vi ser frem til at høre fra dig.

FIRMAINFO

Murermester Jakob Bech ApS

CVR: 38060244

Stoensevej 32

5953 Tranekær

Tlf.: 24 43 77 89

SEND EN MAIL

VI TILBYDER

Murerarbejde

Facaderenovering

Nybyg og tilbyg

Totalrenovering

Entreprise

Forsikringsskader

Flisearbejde

...og meget mere