Telefon: ​24 43 77 89

- ALT MURERARBEJDE UDFØRES -​

Tilbygning i flotte kvalitetsmaterialer​

Har du brug for ekstra plads i din bolig, er en tilbygning en solid løsning. Du slipper for at flytte, og du får det antal kvadratmeter, du ønsker. Hos Murermester Jakob Bech udfører alle former for murerarbejde på Langeland og Svendborg, når det kommer til udbygning og generel boligudvidelse, og vi anvender altid flotte kvalitetsmaterialer i høj kvalitet.

Her taler vi både vægge og gulve og fra kælder til kvist. Drømmer du om en billig tilbygning til din eksisterende bolig, er vi gerne behjælpelige med professionel rådgivning, så vi sammen kan finde den optimale løsning til dig, der lever op til dine forventninger og indfrier dine ønsker.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen kommer meget an på, hvad det er, der skal bygges. Skal vi bygge garage, carport eller en tilbygning til et hus, afhænger prisen af materialer såvel som størrelse.

Er du interesseret, kan du få en pris på en tilbygning, hvis du kontakter os. Så kan vi se nærmere på dine planer og hjælpe dig med at konkretisere dem.

Mangler du nogle ekstra kvadratmeter på grund af familieforøgelse eller en anden årsag, kan vi hjælpe dig i mål med dit projekt og varetage hele entreprisen for dig fra start til slut. Vi er et kompetent team af murere med mange års erfaring og et væld af succesfulde projekter bag os.

Ring for et tilbud

Vil du have et tilbud på din tilbygning, ser vi frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os helt uforpligtende på telefon 24 43 77 89.

​​

FIRMAINFO

Murermester Jakob Bech ApS

CVR: 38060244

Stoensevej 32

5953 Tranekær

Tlf.: 24 43 77 89

SEND EN MAIL

VI TILBYDER

Murerarbejde

Facaderenovering

Nybyg og tilbyg

Totalrenovering

Entreprise

Forsikringsskader

Flisearbejde

...og meget mere