Telefon: ​24 43 77 89

- ALT MURERARBEJDE UDFØRES -​

​Microcement giver gulve og vægge et råt look

Med microcement kan du give dine vægge og gulve et råt look. Hos Murermester Jakob Bech ApS er vi eksperter i denne metode, som er yderst populær hos både private og erhverv. Har du ønsker til et nyt look, kører vi på Langeland og i Svendborg, hvor vores primære kundekreds ligger.

Microcement er en nem og effektiv metode til at ændre udseendet af ens vægge og gulve radikalt. Har du kedelige vægge, kan microcement sættes på gamle fliser, hvilket vil give væggen et helt anderledes udseende. 

Det sparer dig for en masse tid, besvær og ikke mindst penge.

Certificeret i spartling med microcement

Når det kommer til spartling med microcement, kan dette udføres på badeværelse, bordplader samt vægge og gulve.

Støbning af microcement er lige til, og vi er certificeret i brugen heraf, således at du er sikker på at få et veludført stykke håndværk, der giver dig det flotte look.

Ved støbning af badeværelse med microcement behøver du ikke at investere i helt nye klinker. Det ændrer både farve, udtryk og kvalitet betragteligt og er uden tvivl en effektiv løsning, der sparer dig penge og giver dig et virkelig flot resultet.

Kontakt os for en pris

Vil du have en pris på spartling med microcement, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere på telefon 24 43 77 89. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

FIRMAINFO

Murermester Jakob Bech ApS

CVR: 38060244

Stoensevej 32

5953 Tranekær

Tlf.: 24 43 77 89

SEND EN MAIL

VI TILBYDER

Murerarbejde

Facaderenovering

Nybyg og tilbyg

Totalrenovering

Entreprise

Forsikringsskader

Flisearbejde

...og meget mere